Sustine Silex cu 2%

Intre activitatile clubului Silex, inregistrat ca ONG, se afla:

  • descoperirea si explorararea de pesteri noi in zonele carstice in care activeaza clubul
  • topografierea si cartarea pesterilor noi si recartarea celor vechi
  • protectia Pesterii Comana aflata in custodia clubului
  • formarea de noi speologi

Aceste activitati sunt facute de membrii clubului din placere (amestecata cu efort fizic si material) ajutand la promovarea speologiei ca stiinta si sport, cunoasterea carstului romanesc si la noi descoperiri geografice.

Pentru obtinerea rezultatelor, pe langa timpul dedicat, este nevoie de fonduri pentru echipament, deplasari si alte cheltuieli. In acest moment toate aceste costuri sunt suportate exclusiv din cotizatiile si donatiile membriilor, neavand nici o finantare exterioara.

 

Daca doriti sa veniti in ajutor, puteti sustine activitatea prin redirectionarea a 2% din impozitul pe venit datorat pentru anul curent prin formularul de mai jos:

Descarca declaratia 230 pentru 2% din impozitul pe venit pentru anul 2016

Cel mai simplu mod de redirectionare a impozitului este sa printati si sa completati acest formular, sa il scanati si sa il trimiteti prin e-mail, la adresa speosilex@gmail.com. 

Alternativ, puteti depune individual formularul completat la administratia financiara de care apartineti sau ne puteti contacta prin numerele si adresele de pe pagina de contact pentru alte modalitati.

 

Orice salariat poate redirectiona acesata parte din impozit care, daca nu este donat unui ONG, ajunge in vistieria statului. Redirectionarea este gratuita, adica nu duce la nici o cheltuiala suplimentara pentru persoana care completeaza formularul, acesta fiind un mecanism pus de Ministerului Finantelor Publice la dispozitia contribuabililor  pentru ajutorarea entitatilor non profit. 

 


Comments are closed